BRUGGE (België)

Eten

Een nieuwe afhaaltent met de lekkerste curry's, burrito's, spring rolls en ander lekkers. Met veel vega(n) opties.

Deze werd getipt door veel van jullie! Een heerlijk klein cafeetje midden in de stad, om bij te komen met een chai latte en een stukje bananenbrood of gebak.

Vers gesneden patat ehhh... friet! ;) En falafel, salades en ander lekkers... handig voor een hap to go. Lekker budgetproof!

We zochten de natuur op buiten de stad en namen een pauze bij een plekje midden in het bos voor een warm kopje thee... een echt bosrestaurant!

Een sushi én nepalees restaurant, wat was het lekker allemaal! En de Aziatische keuken is vaak én vegan proof én niet al te duur. Top dus!

Een gezellig cafeetje met veel verschillende ontbijt- en lunchgerechten, waaronder deze bagels. Warme dranken kun je met plantaardige melk bestellen. In een gezellig, rustig zijstraatje van Brugge.

Shoppen

Overzichtelijke tweedehands kledingwinkel die in nog veel meer Belgische steden zit. Het hangt op kleur en de items zien er als nieuw uit.

Doen

Een super mooi idyllisch groot hof, waar je de stilte midden in de stad even kunt opzoeken en je kunt verdiepen in de geschiedenis van de Begijnen

Een mooie wandeling langs de Kruisvest met vier molens op een rij. Leuk voor de afwisseling met de stad.

Op zoek naar een sfeerimpressie? Bekijk mijn reel op mijn Instagram.

 

Plekken die ik nog niet heb bezocht, maar wel eens heen wil gaan: