ALGEMENE VOORWAARDEN

Laatste update: 25 augustus 2022

 

1. Toepassingsgebied algemene voorwaarden Duurzaam Op Kamers

Duurzaam Op Kamers, gevestigd te (2231 ZG) Rijnsburg, aan de Oranjelaan 28, zal hierna ook worden aangeduid als “Duurzaam Op Kamers” of “wij”. Duurzaam Op Kamers levert advies, inspiratie en/of kortingscodes voor duurzame producten en/of diensten om duurzamer te leven met een klein (studenten)budget.

Op alle overeenkomsten, waaronder bestellingen, die Duurzaam Op Kamers sluit met klanten, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. De klant wordt hierna ook wel genoemd als “klant” of “je/jij”.

Wij behouden ons het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen. Omdat Duurzaam Op Kamers groeit als bedrijf en de wetgeving soms wijzigt, kunnen de Algemene Voorwaarden worden aangepast. Alle updates in de algemene voorwaarden worden op deze pagina getoond. Daarbij wordt bovenaan de pagina de datum van de laatste update vermeld. Wijzigingen in de algemene voorwaarden zijn per direct van kracht. Controleer deze pagina dus regelmatig.

Indien je vanaf de aangekondigde ingangsdatum van de gewijzigde voorwaarden gebruik blijft maken van onze producten, dan zijn de gewijzigde voorwaarden vanaf dat moment op de overeenkomst van toepassing.

2. Aanbod, offerte en totstandkoming overeenkomst

Als je een bestelling hebt geplaatst in de webshop, neemt Duurzaam Op Kamers jouw bestelling aan door jou de bestelde producten per e-mail toe te zenden.

Zakelijke klanten of opdrachtgevers kunnen per e-mail een aanvraag doen door te vragen naar het assortiment dat Duurzaam Op Kamers beschikbaar heeft gesteld of door naar een aanbod op maat te vragen.

Opdrachten in de vorm van influencer marketing kunnen aangevraagd worden via julia@duurzaamopkamers.nl. Daarop zijn de algemene voorwaarden van toepassing die per mail worden bijgevoegd.

5. Retour en annulering

E-books ontvang je per direct na betaling via een downloadknop in PDF-format. Retourneren is niet mogelijk. Ben je toch om welke reden dan ook niet tevreden met de aankoop, mail ons dan naar julia@duurzaamopkamers.nl met je naam en een omschrijving van het probleem. We gaan dan samen kijken naar een passende oplossing waar we allebei blij van worden.

6. Prijzen, betaling, opschortingsrecht Duurzaam Op Kamers

Prijzen op de website zijn vrijgesteld van BTW.

Voor betaling kun je alleen gebruikmaken van de betaalwijzen die bij de bestelling zijn overeengekomen en aangegeven.

Alle bestellingen dienen betaald te worden via iDeal, PayPal en Bancontact. Bestellingen worden in rekening gebracht via de betaalmethode die jij hebt opgegeven. Het is je eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de gegevens van jouw betaalmethode geldig en actueel zijn.

7. Privacybeleid

Bij de afhandeling van een bestelling verwerken wij jouw persoonsgegevens. Om je te informeren over wat er met jouw gegevens gebeurt, hanteren wij een privacybeleid die je hier kunt vinden.

8. Toepasselijk recht en bevoegde rechter; ongeldige bepalingen

Op alle overeenkomsten tussen Duurzaam Op Kamers en de klant waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Alle geschillen die uit de overeenkomst tussen Duurzaam Op Kamers en jou als klant voortvloeien, worden uitsluitend berecht door de rechtbank Utrecht.

Mocht een bepaling in deze algemene voorwaarden of in de overeenkomst niet rechtsgeldig zijn of worden, dan blijven de overige bepalingen gewoon geldig. In dat geval komt in plaats van de niet-geldige bepaling een nieuwe bepaling die met de oude zoveel als mogelijk overeenkomt, qua inhoud, bereik en/of doelstelling.

9. Klachtenbeleid

Kwaliteit staat bij Duurzaam Op Kamers hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om klachten te voorkomen. Wanneer je niet tevreden bent met jouw bestelling of andere zaken omtrent Duurzaam Op Kamers, kun je een vraag of klacht indienen via julia@duurzaamopkamers.nl.

Indien je niet tevreden bent over de manier waarop wij jouw klacht hebben behandeld, kun je jouw klacht melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit is een platform dat door de EU is opgezet voor alle consumenten binnen heel Europa.