SAMENWERKEN

Op zoek naar de perfecte groene influencer (oftewel greenfluencer 😉) die jouw passie voor duurzaamheid deelt? Of heb je duurzame content nodig voor jouw volgende social media campagne? Duurzaam Op Kamers biedt diverse mogelijkheden voor samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • een langdurige campagne;
  • een winactie;
  • een review voor jouw duurzame product of dienst;
  • content maken voor jouw eigen social media kanalen en/of
  • spreken op jouw event.

 

Integriteit heb ik hoog in het vaandel staan en daarom ben ik selectief in de organisaties waarmee ik samenwerk. Ik schrijf alleen over producten of diensten die mij persoonlijk aanspreken en die Duurzaam Op Kamers-proof zijn, met duurzaamheid en een toegankelijk studentproof prijskaartje als uitgangspunt. Samenwerkingen kies ik met veel zorg uit en ik beoordeel producten en diensten altijd naar eerlijkheid. Zie ook mijn disclaimer.

 

Bij Duurzaam Op Kamers ligt mijn focus an sich niet (meer) op het promoten van duurzame producten, maar vooral op het stimuleren van acties die een blijvende impact hebben op onze planeet. Ik geloof dat echte duurzaamheid begint met wat we doen, niet alleen met wat we kopen. Daarom richt Duurzaam Op Kamers zich tegenwoordig nog meer op het actief bijdragen aan een groenere wereld door middel van praktische acties, zoals afval rapen, energie besparen, minder consumeren, en nog veel meer.

 

Duurzaam Op Kamers is een goede match als je:

  • duurzaamheid belangrijk vindt;
  • studenten en starters wil aanspreken;
  • eerlijke, imperfecte verhalen waardeert;
  • hechte banden met volgers zoekt en
  • foutloos Nederlands vereist.

 

Onderaan deze pagina vind je reviews van organisaties die eerder met mij hebben samengewerkt en mijn portfolio.

 

Wil je ook met Duurzaam Op Kamers samenwerken of eerst mijn mediakit inzien? Wat leuk! Vul dan onderstaand formulier in, stuur een e-mail naar julia@duurzaamopkamers.nl of stuur een privébericht via Instagram

 

Contact


Reviews

De influencers waar wij graag mee samenwerken zijn mensen die authentiek zijn, opkomen voor duurzaamheid en dit op een positieve manier overbrengen aan hun publiek. Julia (@duurzaamopkamers) valt mooi in deze categorie en na contact met haar te hebben opgenomen, waren we ervan overtuigd dat dit een goede samenwerking zou gaan zijn. Julia is erg prettig in de omgang, reageert snel en stelt kritische vragen voordat ze besluit om met een merk in zee te gaan. Dit was voor ons alleen maar positief, omdat dit liet zien dat authenticiteit en het vertrouwen van haar publiek centraal staan. Onze samenwerking was succesvol: het heeft geresulteerd in mooie content, meer volgers en een aantal verkopen van onze duurzame producten. Voor een klein merk zoals ons kan dat een groot verschil maken! We kijken er naar uit om in de toekomst verder te werken met Julia en samen door te kunnen groeien.

- Terra Active

Op Instagram kom je erg leuke content tegen. In sommige gevallen ga je volgen, maar in andere gevallen negeer je de gehele pagina. Bij Duurzaam Op Kamers, was dat echt anders. Vanaf het eerste moment voelde we een klik. De samenwerking met Duurzaam Op Kamers was zeer fijn. Erg leuke beeldmateriaal hebben we gekregen en ook hebben we een groei gezien in het aantal volgers. Over het algemeen dus zeer tevreden. Savvon is zeer blij met Julia!

- Savvon

Ik wilde graag werken met Duurzaam Op Kamers omdat Julia op een leuke en originele manier duurzaamheid promoot en bespreekbaar maakt op haar instagram. Ook haar doelgroep (jongeren en studenten) past perfect bij mijn product! De communicatie was top, Julia was enthousiast en reageert snel. Ik ben nog steeds blij met de content die ze gemaakt heeft, een hele fijne samenwerking! :)

ANNA Slow Fashion


Recente samenwerkingen

Klik op een categorie om eerdere samenwerkingen te zien.

Staat de categorie van jouw product of dienst er niet bij? Ook dan zouden we een goede match kunnen zijn! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.


Portfolio