DISCLAIMER

Al het onderstaande is van toepassing op de website www.duurzaamopkamers.nl en de social media kanalen van Duurzaam Op Kamers (in het vervolg ‘kanalen’ genoemd). Door deze kanalen te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer. Ook als je mijn kanalen regelmatig bezoekt, raad ik aan om deze disclaimer nog eens door te nemen. Duurzaam Op Kamers behoudt zich het recht voor de op of via deze kanalen aangeboden informatie, inclusief de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder dit nader aan te kondigen Ik raad aan om periodiek na te gaan of de aangeboden informatie op of via deze kanalen is gewijzigd.

 

Copyright

Elke dag werk ik met plezier aan de kanalen van Duurzaam Op Kamers. Ik steek veel liefde en tijd in het schrijven van artikelen. De inhoud van deze kanalen is eigendom van Julia de Laat en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Alle artikelen zijn zelf geschreven en de foto’s zijn ook zelf gemaakt, mits anders vermeld. Wil je iets van Duurzaam Op Kamers delen? Dat vind ik een groot compliment. Dat mag alleen met bronvermelding en schriftelijke toestemming van Julia de Laat. Neem hiervoor contact op met julia@duurzaamopkamers.nl.

 

Het is niet de bedoeling om mijn content te reposten op jouw kanaal. Daarvoor is schriftelijke toestemming van Julia de Laat vereist. Neem dan contact met mij op via julia@duurzaamopkamers.nl. Er is veel mogelijk.

Wel vind ik het heel leuk (een eer zelfs) als je een tip of quote van mijn kanalen deelt en daarbij een vermelding maakt van mijn naam en website (met link naar www.duurzaamopkamers.nl of het specifieke artikel). Het delen van een URL naar een van mijn artikelen of kanalen mag uiteraard wél altijd.

 

Het copyright, auteursrecht en portretrecht geldt voor alle artikelen op mijn kanalen. Je mag informatie op deze kanalen wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

 

Aansprakelijkheid

De informatie die je hier op mijn kanalen vindt, is gebaseerd op (wetenschappelijke) artikelen, boeken, blogs en mijn eigen ervaring. Ik krijg dagelijks veel duurzaamheid gerelateerde vragen en bij elk vraagstuk probeer ik jou zo goed mogelijk verder te helpen. Echter, ik ben geen klimaatdeskundige van beroep, dus voor persoonlijk en gespecialiseerd advies verwijs ik je graag door naar een professional.

 

Hoewel ik met de grootste zorgvuldigheid aan de inhoud en opmaak van mijn kanalen werk, kan Duurzaam Op Kamers niet garanderen dat de informatie op deze kanalen compleet, actueel en/of correct is. Duurzaam Op Kamers is niet aansprakelijk voor het gebruik of (nadelige) gevolgen van de toepassing van de informatie op deze kanalen. Duurzaam Op Kamers garandeert evenmin dat de kanalen foutloos of ononderbroken zullen functioneren. Hetzelfde geldt voor websites en/of informatiebronnen waarnaar via deze kanalen kan worden doorgelinkt. Mocht je een foutje tegenkomen, dan hoor ik dat graag en zal ik het herstellen.

 

Daarnaast wil ik je er graag op wijzen dat mijn kanalen enkel dienen ter inspiratie. Ik wil niemand iets opleggen, verwijten of aanpraten. Alle informatie die je op mijn kanalen vindt, deel ik uit enthousiasme en interesse. Daarbij focus ik me op de vraag hoé je duurzamer kunt leven en vrijwel niet op het waarom. Praktische, concrete tips waarmee je meteen aan de slag kunt, deel ik op basis van mijn eigen ervaring met producten en bepaalde keuzes. Mocht je meer informatie willen over waarom duurzamer leven van belang is, dan verwijs ik je graag door naar een professional.

 

Verder wil ik je er graag op attenderen dat wat ik deel op mijn kanalen, geen 1-op-1  afspiegeling is van wie ik ben of hoe ik leef. Ik deel met passie en openheid grote aspecten van mijn leven, maar andere aspecten houd ik bewust voor mezelf vanwege mijn eigen privacy en veiligheid. Ik verwacht dat je mijn keuzes hierin zult respecteren.

 

Samenwerking

Om je van gratis informatie, artikelen, recepten, video’s en interviews te blijven voorzien, werk ik graag samen met duurzame bedrijven en organisaties. Daarom zie je soms reviews en advertorials verschijnen op Duurzaam Op Kamers. Dat kan bijvoorbeeld een review van een product zijn, die ik kosteloos heb ontvangen of waarbij ik betaald word voor deze review. Andere samenwerkingen kunnen bijvoorbeeld een langdurige campagne, een advertorial of een winactie zijn. Integriteit heb ik hoog in het vaandel staan en daarom ben ik selectief met de bedrijven en organisaties waarmee ik samenwerk. Ik schrijf alleen over producten die mij persoonlijk aanspreken en die ook Duurzaam Op Kamers-proof zijn, met duurzaamheid en een toegankelijk studentproof prijskaartje als uitgangspunt. Bedrijven kies ik met veel zorg uit en ik beoordeel producten altijd naar eerlijkheid. Wil je ook met Duurzaam Op Kamers samenwerken? Stuur dan een e-mail naar julia@duurzaamopkamers.nl. Op deze pagina vind je eventueel meer informatie.

 

Affiliate links

Op deze kanalen vind je affiliate links naar producten die ik aanraad op het gebied van een duurzame lifestyle en een kleine portemonnee. Dit zijn producten die ik zelf ook zou kopen en waar ik volledig achter sta. Wanneer ik vermeld dat ik een affiliate link heb gebruikt, betekent dit dat als jij via deze link een product koopt, ik daar een bepaald percentage van krijg. Ook op die manier kan Duurzaam Op Kamers blijven groeien. Ik zal altijd duidelijk vermelden wanneer ik een affiliate link heb gebruikt. 

 

Heb je naar aanleiding van deze disclaimer nog vragen of opmerkingen? Wellicht vind je in mijn privacyverklaring de informatie die je zoekt. Als dat niet zo is, kun je contact met mij opnemen via julia@duurzaamopkamers.nl.

 

Ik wens je veel leesplezier!